Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkında dokuz gün boyunca her günü dolu dolu geçen etkinlik Başkan Aşkın Tören’in de çocuklar ile birlikte izlediği 'Ajan Kedi' adlı animasyon filmi ile final yaptı.

Sinema günleri final yaptı

Altınordu Belediyesinin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği hafta içi tek seans, hafta sonları iki seans film gösteriminin yanı sıra birçok aktivitenin de yer aldığı 'Sömestr Sinema Günleri' çocuklara eğlence, coşku ve heyecan dolu festival tadında unutamayacakları bir tatil yaşattı. Tamamı vizyon filmlerden oluşan toplumsal, sosyal mesaj içerikli, eğlendiren dinlendiren ve öğreten animasyon filmlerini Altınordu belediyesinin ikram ettiği patlamış mısır ve organik elma suyu eşliğinde keyifle izleyen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Etkinliğin finaline eşi Ayfer Tören ile birlikte katılan Başkan Aşkın Tören’in çocuklarla buluşması renkli görüntüler oluşturdu. Kendisini yoğun sevgi gösterileri ile karşılayan çocukların ilgisini karşılıksız bırakmayan Başkan Tören, filmi çocuklar ile birlikte izledi.

 “Çocuklar mutluysa dünya mutludur”

Altınordu’nun bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirten Başkan Aşkın Tören, “Çocuklar mutluysa dünya mutludur. Tüm çabamız çocuklarımızın mutluluğu için. En değerli varlıklarımız, umudumuz, yarınlarımız çocuklarımıza 'Sömestr Sinema Günleri' ile 9 günlük festival tadında, dolu dolu bir çocuk şenliği daha yaşattık. Her günü birbirinden renkli, keyifli ve unutulmaz anılara sahne olan sömestr sinema günlerinin finalini etkinliğin sahibi ve kahramanları çocuklarımız ile birlikte yaptık. Çocuklarımıza ve her kesimden insanımıza kendilerini özel hissettirecek, hayatlarında iz bırakacak sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerimiz çeşitlenerek devam edecek. Etkinliğimize yoğun ilgi gösteren çocuklarımıza, kıymetli ailelerimize ve emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi