TDP heyeti ziyaretlerde verdikleri mesajda siyaset dilini değiştirmek, yeniden hep birlikte yaşanılabilir bir Türkiye hedefi için birlikte olunmak ve hareket etmek gerekliliğine dikkat çektiler.

TDP İl Başkanı İlhan Kaya, başta fındık, ticari faaliyetler olmak üzere halkın adil geçim şartlarını sağlaması için partisinin çözüm önerilerini STK İlçe başkanlarına sundu.

TDP Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik’de, Fatsa ilçe başkanı Hasan Orta ve il başkanı İlhan Kaya ve yönetim  kurulu ile bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, yaptıkları sürpriz ziyarette Fatsaspor kulübüne canı gönülden başarılar diledi.

Başkan Çelik, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “Fatsa Borsa başkanımıza, Esnaf odası başkanımıza, Ziraat odası başkanımıza, CHP ilçe başkanımıza ve yönetimine, İYİ Parti ilçe başkanı ve yönetimine, Önceki dönem Fatsa belediye başkanı adayı AV. Ahmet Canbaz Beyefendi’ye Saadet partisi ilçe başkanı ne yönetimine, İlgi ve alakaları için Tüm başkanlarımıza ve Fatsa ilçemize şükranlarımızı sunuyorum. Fatsalı hemşerilerimizin de gösterdikleri teveccüh için her birine tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi