Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Bugün itibarıyla tüm yetki ve hukuki sorumluluğu, araçların şehir istikamet güzergahları geçişlerini de Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne devrediyoruz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 18 Kasım tarihinde hizmete açmış olduğumuz TEDES’in tüm alt yapı hizmetlerinin kuruluş takvimini Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Genel Müdürlüğümüz gerçekleştirmişti. Bugün itibarıyla tüm yetki ve tüm hukuki sorumluluğu, araçların şehir istikamet güzergahlarıyla ilgili de tüm sorumluluğu Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne devrediyoruz” diye konuştu.

 

Tüm yetki emniyette

 

TEDES’le birlikte kaza oranlarında yüzde 80’lere varan azalma olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Sistemin sorunsuz bir şekilde çalışması için gayret gösteren Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. İnşallah Ordu, TEDES’in bu uygulaması ile Türkiye’de kazaların en aza indiği il olacak. Vatandaşlarımız güvenli ve huzur içerisinde seyahat edecek. Bundan sonraki tüm süreçte yetkili İl Emniyet Müdürlüğümüzdür” şeklinde konuştu.

 

Kamyon ve tır saatlerinde değişiklik yapıldı

 

Kamyon ve tır yasaklarıyla ilgili saat düzenlemesine gidildiğini belirten Başkan Yılmaz; “Sabah 07.00 - 09.00 arası tır ve kamyon yasağı ile ilgili uygulamalarımız aynen devam edecek. Geçici bir süre için zaman konusunda değişiklik yapabileceğimizi söylemiştik. Akşam 16.00 - 20.00 arası olan uygulamayı 2 saat öne çektik. Tır ve kamyonlar için bundan sonraki yasak uygulaması, 16.00-18.00 saatleri arasında olacak” dedi.
Ordu YORUM

 

 

 

Editör: Haber Merkezi