Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “seçilince parti rozetimi çıkaracağım” söylemini gerçekleştirdi.  Tekintaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve Altınordu İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Yerel siyasette birlikteliğin önemine dikkat çeken Engin Tekintaş, Altınordu’da iyi hizmetler yapacaklarını ve muhalefetten bu hizmetlerden dolayı destek beklediğini belirtti. CHP İl Başkanı Cemil Cebeci ve MHP İlçe Başkanı Köksal Yılmaz da iyi olan her şeyin destekçisi olacaklarını, muhalefet olarak noksanları her zaman söyleyeceklerini kaydettiler. Ziyaretlerde Engin Tekintaş’a Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Evli ve Aydın Şaşmaz eşlik ederken, MHP Altınordu İlçe Başkanı Osman Sıldır ve CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal de il başkanlarına destek verdi.

“Olumlu tavırlar fayda sağlıyor”

Ziyaretlerde konuşan Engin Tekintaş, “Doğruyu her zaman birlikte savunabilmeliyiz. Eksik varsa onun bize iletilmesinden mutlu oluyoruz ve düzeltilmesi için çaba sarf ediyoruz. Özellikle belediye meclisimizde Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi, yaptığımız tüm çalışmalarda göstermiş olduğu olumlu tavrın ve bize verdiği destek çok fayda getiriyor” şeklinde konuştu.

“Yerel siyasette birliktelik önemli”

Yerel siyasette birlikteliğe vurgu yapan Tekintaş, “Bu şehir bizim, Altınordu yeni kurulan bir ilçe. Bundan sonraki süreçte bu ilçenin güzel ve özel çalışmalara imza atması gerekiyor. Bizde meclisten aldığımız tüm güç ve yetkiyle 9 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2015 yılından beklentilerimiz çok yüksek. Bu süreçte hem muhalefetten hem de sivil toplum örgütlerinden destek bekliyoruz. Yerel siyasette birliktelik son derece önemli” ifadelerini kullandı.  Ordu Yorum/Celal Yıldız

 

Editör: Haber Merkezi