Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ,” Altınordu İlçe’mizde bulunan 92 mahallemizin her noktasında yaz döneminde bakım onarım, temizlik, düzenleme, cami, okul ve mezarlıklarla ilgili genel bir çalışma sürdürüyoruz” dedi.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, sokak temizliğinin yanı sıra okul ve cami temizlikleri ile çevre düzenleme çalışmaları bütün hızıyla sürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş,  Öceli Mahallesi’nde bulunan Orta Camii’nin boyama ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Tekintaş, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “ Bugün Öceli mahallemizdeyiz.Ekiplerimiz camii boyama ve çevre düzenlemesini gerçekleştiriyorlar. Altınordu Belediyesi olarak hedefimiz belli.  Artık sadece şehir merkezindeki 26 mahallelerimizde değil, Altınordu’muzun 92 mahallesinin her noktasında yaz döneminde bakım onarım, temizlik, düzenleme, cami, okul ve mezarlıklarla ilgili genel bir çalışma sürdüreceğiz. Temizlik işini kontrollü bir şekilde devam ettiriyoruz.  Artık tüm mahallelerimizde ihtiyaç olan hizmetleri tespit edip gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüreceğiz.  Bundan sonra diğer mahallelerimizde yol ve alt yapı gibi çalışmalarımıza  devam edeceğiz” şeklinde konuştu.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi