Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yarın Akşam Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde konser verecek olan Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

  Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ve Ordu Kent Konseyi’nin katkılarıyla yarın akşam Kültür Sanat Merkezi’nde “Dünden Bugüne Türk Musikisi”  konseri verecek olan Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu”nu Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, akşam yemeğinde konuk etti.

 Padya Otel’de düzenlenen akşam yemeğine Başkan Tekintaş’ın yanı sıra Ordu Kent Konseyi Başkanı Halit Ziya Çelebi, Kent Konseyi Üyeleri, Koro Şefi Fatih Şalyar ile koro sanatçıları katıldı.

 Yemekte konuşan Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş, “Böyle muhteşem topluluğu Altınordu İlçemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz” dedi.

Başkan Tekintaş, Altınordu İlçesinin özel bir ilçe olduğuna vurgu yaparak yaptığı konuşmada, “Özel ve güzel bir şehirdesiniz. İlk defa gelenler için özellikle bulunduğunuz Altınordu İlçemizi detayı ile gezmenizi isteriz. Biz katkı sunarız. Sizler için yapılması gereken katkıyı Valilik, Büyükşehir Belediyemiz ve Altınordu Belediyemiz olarak sunmaya devam edeceğiz. İnşallah Altınordulu kardeşlerimizde bu seslerle bu güzel orkestra buluştuğunda inanıyorum ki sizleri ağırlamanın mutluluğunu da orada yaşamış olacaklar. Bunu biliyoruz. Bu güne kadar bir çok misafir ağırladık ama bu özel misafirlerimizi, farklılığı, özelliği, hissediyoruz.Altınordu İlçemiz, Boztepesi, Sahili ve birçok güzel mekanları olan gezebileceğiniz özel bir ilçedir. Bunu tekrar hatırlatmak isterim. Bu akşam sizleri burada ağırlamaktan duyduğum mutluluğu bir kez daha ifade ederek, hepinize hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Başkanı Halit Ziya Çelebi ise, Başkan Tekintaş’a sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi