Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yağmur sonrası yollarda biriken çamur ve pis suların temizlenerek hijyen ve sağlıklı bir Altınordu oluşturmak istediklerini söyledi.
 
Haziran ayına  bol yağmur ile giren Altınordu ilçesinde yağış sonrası oluşan olumsuz görüntüler, Altınordu Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince bertaraf edildi.
 
Ekiplerin Şahincili mahallesinde yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tekintaş “ Sokak ve caddelerin daha hijyenik, daha sağlıklı olması için ekiplerimiz ile birlikte ilk  günden itibaren sistemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamalarında şunları söyledi.
 
“Bulunduğumuz yörenin ikliminden dolayı  bol yağmur yağmasından  kaynaklanan kanalizasyon ve alt yapı sorunları ile karşılaşabiliyoruz. Yağmur sularının  şiddetinden kaynaklanan taşkınlıklar nedeni ile yaşanan kirlenmelerden dolayı sokaklarımızın daha hijyenik olmasını ve özellikle sağlığa karşı daha güvenli bir yapıya kavuşturmak için  temizlik ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda bizim ilk olarak yapmak istediğimiz detay temizliktir. Daha sonra ise  tüm sahaları kontrol altına alarak, ana hartelleri ve caddelerin temizlenmesini sağlamaktır. Hedefimiz; caddelerin yıkanması sureti ile  Altınordu ilçemizde bu uygulamayı bir düzen halinde sürdürebilmektir. Bunu başarabilmek için, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, ilçemizde  göreve geldiğimiz ilk günden itibaren  sistemli ve koordinasyonlu çalışmalarına aralıksız devam ediyor”Haber Merkezi 

Editör: Haber Merkezi