Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 1 km'lik asfalt kısa bir zaman içerisinde yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Yıllardır böyle bir hizmet görmediklerini dile getiren mahalle sakinler başta Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hava şartlarının el verdiği sürece mahalle yollarında çalışma yapmaya devam edeceklerini belirtti

Başkan Tekintaş " Bazı mahallelerde asfalt yol yapacaklarını, bazı mahallelerimizde de beton yol yaparak, yol'u sorun olmaktan çıkartacaklarını ifade etti.

Başkan Tekintaş, " Bizim en yakın çalışma arkadaşlarımız olan Muhtarlarımız ile görüşerek birlikte hareket ediyoruz. Bu kapsamda 72 mahallemize 72 km'lik beton yol yapacağız. Bu projemizin sözleşmesini önümüzdeki günlerde imzalayarak 2015 yılında mahallelerimizde beton yol çalışmasına başlayacağız. Bununla birlikte yine mahallelerimizde asfaltlama çalışmasına da hız verdik. Hedefimiz; 2015 yılı içerisinde 35 km'lik sıcak asfalt yaparak yolların standartlarını yükseltmektir.


KIZILHİSAR'A 1 KİLOMETRE SICAK ASFALT YAPILDI



Çalışmalar hakkında bilgi veren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kızılhisar Mahallemize bağlı Şabadun Sokakta 1 kilometrelik sıcak asfaltı bitirmiş bulunuyoruz. Hava şartlarını elverdiği sürece mahallelerimizde hem asfaltlama hem de betonlama çalışmasını 2015 yılından itibaren başlayacağız. Biz ne söz verdiysek bunları yerine getiriyoruz. Bizler hemşehrilerimize hizmet etmek için buradayız" diye konuştu.


2015 YILINDA 35 KİLOMETRE ASFALT


Asıl Asfalt çalışmasına 2015 yılında başlayacaklarının altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti." Bizim amacımız 2015 yılında 35 kilometrelik sıcak asfalt ve bunun yanında 72 mahallemize 72 kilometre beton yol yapmaktır. Biz bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz" dedi.Haber Merkezi







Editör: Haber Merkezi