2021-2022 sezonunda kötü gidişatını Kardemir Karabükspor karşısında aldığı farklı galibiyetle durdurmasına rağmen Teknik Direktör Telat Özden ile yollarını ayırdığını açıklayan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nde yeni teknik direktör arayışları başladı. Mor-Beyazlı ekipte teknik direktör arayışlarının yanı sıra kadro dışında olan oyuncular konusunda af geldi.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü'nün ligin 13.haftasında Yeni Ordu Stadyumu'nda 1-0 kaybettiği Yeşilyurt Demir Çelik Ofspor maçının bitimiyle taraftarlarla tartışan Cantuğ Temel'in yanı sıra Muhammet Can Öztürk, Metin Sevinç, Tevfik Doğukan Pala ve Bilal Gülden kadro dışı bırakılmıştı. Bu futbolculardan 3'ü ise Edirnespor maçı öncesinde affedildi.

Mor-Beyazlı ekip yönetiminin aldığı karar neticesinde Metin Sevinç, Tevfik Doğukan Pala ve Bilal Gülden’in affedildiği açıklanırken Ordulu futbolcular Cantuğ Temel ile Muhammet Can Öztürk'ün kadro dışı kararlarına devam edildiği ve iki futbolcu ile devre arasında yolların ayrılacağı öğrenildi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi