Ordu'nun Korgan ilçesi Tepealan'da vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Tepealan Çok Programlı lise ve 112 Acil Servis İstasyonu kurulması için çalışma yaptıklarını söyledi.
Tepealan Eski Belediye Başkanları Mehmet Adıbelli, Mustafa Adaş, Tepealan Muhtarı İsmail Alantepe, İstanbul Korganlılar Derneği Başkan Yardımcısı  Rafet Acer ve vatandaşlar ile bir araya gelen Şener Tepealan'a yapılacak yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.
Tepealan'ın okul yerinin çok eski olduğunu ve yenileneceğini ifade eden Şener, "Tepealan'a 12 derslikli Çok programlı bir lise kazandıracağız. Çalışmalarımız sürüyor. Bu konunun takipçisiyim. Tepealanımıza yakışan liseyi kazandıracağız."dedi.
Şener, Tepealana yapılacak olan bir diğer yatırımı ise şöyle anlattı: "112 Acil istasyonu kazandıracağız. Tepealan'lı hemşerilerimiz bu konuda bizden istekte bulunmuştu. Bununla ilgili önümüzdeki süreçte çalışma yaparak İstasyonun kurulması sağlanacak."diye konuştu.
Şener'in yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Tepealan Muhtarı İsmail Alantepe, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi