Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programı Aybastı halkının yoğun ilgisi ile karşılandı.

İftar programına MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün yanı sıra ilçe Başkanı İlhan Uykun ile çok sayıda partili ve vatandaş da katıldı. İftar programı öncesi Aybastı’da da çeşitli ziyaretlere bulunan ve ilk olarak MHP İlçe Başkanı İlkan Uyku ve yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Şanlıtürk, birlikte ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Ardından AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren’i ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, “Sayın başkanla İlçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için sayın başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerin ardından iftar programına geçen Başkan Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada “Aybastı İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programını Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Kabataş İlçe Başkanımız Tuncer Emilli, Ak Parti İlçe Başkanı Fazlı Eren, Mahalle muhtarlarımız, İl,İlçe teşkilatlarımız ve hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız İlhan Uykun başta olmak üzere bütün ilçe teşkilatımıza katılım sağlayan Aybaslılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PKK ve FETÖ terör örgütleriyle mücadelenin sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Şanlıtürk, ülkemizde tek bir terörist kalmayıncaya kadar Silahlı kuvvetlerimizin kararlılıkla mücadelesini sürdüreceğini söyledi. Şanlıtürk, teröristlerle girilen çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınları ve yüce Türk milletine de başsağlığı dileklerini de iletti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi