TFF 3.Lig 2.Grup’ta sezon başında şampiyonluk hedefi koyan Yeni Orduspor’da Play-Off potasına girmek bile artık zorlaşırken, kulüp yönetimi ise adeta şoka girdi. Harcadığı paralarla ligin üzerinde kadro kurmasına rağmen sezon boyunca oynadığı futbolla hiç umut vermeyen Mor-Beyaz-Siyahlı takımda, Teknik Direktör Cahit Terzi’nin Darıca Gençlerbirliği maçında yaptığı 4 net hata sabırları taşırdı.





1-İbrahim Alan kadroda yok !



Yeni Orduspor’un devre arasında büyük umutlarla kadrosuna kattığı İbrahim Alan, 3-1 mağlup olunan Darıca GB maçının ilk 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Bir hafta önce Kayseri Erciyesspor maçında hat-trick yaparak gol sayısını 5’e yükselten Alan’ı kadroya almayan Terzi, bu tercihinin sebebini ise 
açıklamadı !

2-Sol bek çıktı, sol bek girdi!



Dakikalar 58’i gösterdiğinde değişiklik tabelasında çıkacak oyuncu için sol bek Emre Kara’nın numarası yazarken, 1-0 geride olan Yeni Orduspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi oyuna yine sol bek alarak tepkileri üzerine çekti. Yeni Ordu beraberliği yakalasa da daha sonra kalesinde 2 gole engel olamadı.

3-İkinci maçında kurtarıcı olarak girdi


Geçen hafta oynanan 10-0’lık Kayseri Erciyesspor maçında oyuna sonradan giren 2000 doğumlu Emre Kıran, Yeni Orduspor’un Darıca Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olduğu esnada 75.dakikada Terzi tarafından kurtarıcı olarak sahaya sürüldü. 18 yaşındaki oyuncu profesyonel olarak 2.maçına çıkmış oldu.


4-Asımcan Çaykıran’ı neden kesti ?


Orduspor’dan transfer edilen Asımcan Çaykıran Yeni Orduspor forması ile ilk 11’de sahaya 6 karşılaşmada çıkarken, takım bu maçlarda sadece kalesinde 1 gol gördü. Genç savunma oyuncusu, teknik direktör Cahit Terzi tarafından 6 maç sonra kenara çekildi. Son 5 karşılaşma ilk 11’de başlayan ve takımın en iyilerinden birisi olan Asımcan’ın niye yedek kaldığı ise bilinmiyor.
ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ / ÖZEL
Editör: Haber Merkezi