2022-2023 sezonunda Ordu'u 52 Orduspor Futbol Kulübü, Orduspor 1967 A.Ş. ve Fatsa Belediyespor ile birlikte üç takımın temsil ettiği TFF 3.Lig kaldığı yerden devam edecek. Kahramanmaraş merkezli olan ve 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından alınan kararlar neticesinde spor liglerinin kaldığı yerden devam etme tarihi de belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada: ''Başta Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu ara verilen TFF 3. Lig müsabakalarının 4-5 Mart 2023 tarihlerinde yeniden başlatılmasına karar verilmiştir.'' ifadelerine yer verildi.

TFF 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, 22.hafta maçını 5 Mart Pazar günü Ordu'da Belediye Kütahyaspor ile oynayacak. 2.Grup'ta yer alan Orduspor 1967 A.Ş. 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ne konuk olacak. 3.Grup ekibi Fatsa Belediyespor ise 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü'nün konuğu olacak.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi