Ordu Belediye Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun Şahincili Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

                Başkan Torun’un esnaf ve vatandaş ziyaretleri devam ediyor. Torun, bu kez Zübeyde Hanım caddesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnaf tarafından büyük ilgi gören Başkan Torun burada sevgi gösterileriyle karşılandı, sık sık çay daveti aldı. Esnaflarla dertleşen, sohbet eden, Torun, esnafların iş yerlerine alışveriş için gelen vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

                Başkan Torun esnaf ziyaretleri kapsamında geldiği Zübeyde Hanım caddesinde vatandaşların sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini ilgili birimlere ileteceğini ve sorunların en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi. Başkan Torun; “Bölgemizde bir yol problemimiz ve yol güvenliği problemimiz vardı. Bu bölgemiz oldukça yoğun gelişen ve konutlaşan bölgemiz. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık.Doğalgaz çalışmamızda hemen hemen tamamlanmak üzere. Bir tek enerji nakil hatlarının yer altına alınması çalışmalarımız vardı onu da inşallah 2014 programına aldırmaya çalışıyoruz. Bu sayede Şahincili mahallemiz çok önemli yaşam alanlarımızdan biri olacak, esnafımız da şuan ki yapılanlardan memnun bizlerde onlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 

                Cadde esnafı da Zübeyde Hanım Caddesinde son dönemde gerçekleştirilen alt yapı, asfalt, doğalgaz ve çere düzenlemeleri için başkan Torun’a teşekkürlerini iletti.  Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi