Dün yapılan 7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından sandıkların açılmasıyla netleşen sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2 vekilin çıkması sevinçle karşılandı.

 

CHP İl binası önünde toplanan partililer seçim sonuçlarını birlikte kutladı. Mustafa Adıgüzel ile birlikte seçim otobüsü üzerine çıkarak teşekkür konuşması yapan Seyit Torun, Ordu'da aldıkları oy oranıyla iki milletvekili çıkardıklarını söyledi. Coşkulu kalabalığa seslenen Torun, verdikleri destekten dolayı Ordululara teşekkür etti.

 

AK Parti’de kutlamalar iptal

 

AK Parti ise çatı katında kurduğu ekranda sandıklardan gelen sonuçları partililere yansıtıyordu. Ancak bu uygulama bir süre sonra kaldırıldı. Sandıkların açılmasından sonra Partiye gelen Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, İl başkanlığı odasında Türkiye Genel Sonuçlarını takip etti.

 

Altınordu’da alınan oylar AK Parti’de moralleri bozdu. İlçelerden gelen oylarla umutlanan partililer 3 milletvekili çıkartılacağının kesinleşmesinden sonra partiden ayrıldı.

AK parti’de parti önünde kutlama için tüm hazırlıklar yapılmıştı. Alana platform ve dev ekran kuruldu. Türkiye geneli ve Ordu’da alınan sonuçlar nedeniyle kutlamalar iptal edildi. Ordu Yorum

 

 

Editör: Haber Merkezi