OrduYorum / Ahmet Akçay

Ordu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Sırrıpaşa ve İsmet Paşa caddelerine gelerek kadınlara karanfil dağıttı.

CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, emekçi kadınları unutmadı. Her fırsatta genç yaşlı demeden bütün Ordulu hanımları sevgiyle kucaklayan Başkan Torun, 8 Mart Dünya kadınlar Günü dolayısıyla caddeden geçen hanımlarla buluştu, onlara karanfil dağıtarak Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Torun, sabah saatlerinde geldiği Sırrıpaşa caddesinde, oradan geçen kadınlarla bir araya geldi, onlara karanfil vererek Kadınlar Günü’nü kutladı, iyi dileklerini sundu. Ardından İsmet Paşa caddesine gelen Başkan Torun, burada da kadınların ‘Kadınlar Günü’nü kutlayarak onlara karanfil verdi, Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Torun’un bu nazik kutlamasına teşekkür eden Ordulu hanımlar, “ Başkanımız gerçekten çok kibar bir incelikle bizleri onura etti. Kendisine bu ince tavrından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.

Başkan Torun’a bu kutlama programında eşi Nermin Torun, CHP Ordu İl Başkanı Osman Güngör, CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk, CHP Kadın Kolları yönetimi ve çok sayıda partili de eşlik etti.


Editör: Haber Merkezi