2015 yılında yapılan Vücut Geliştirme Fitness Türkiye Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde birinci olarak Güney Amerika’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda, Türkiye’ye Dünya 8’incisi olma gururunu yaşatan Fatsalı antrenör Hüseyin Pişken yeni bir başarı elde etti. Milli sporcu ve antrenör Pişken, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılan 2018 Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası, masterlar 80 kg kategorisinde üçüncü oldu.

Hüseyin Pişken’in, kendisinin yanı sıra antrenörlüğünü yaptığı iki öğrencisiyle birlikte Ordu2nun toplamda 3 sporcuyla temsil edildiği Vücut Geliştirme Fitness Türkiye Şampiyonası Avrupa milli takım seçmelerinde Burak Çelebi de büyükler klasik body building -1,80 boyda Türkiye 3’üncüsü olurken, atletik fizik büyükler -1,70 boy kategorisinde yarışan Murat Kanar ise 7’ncilik elde etti.


Ödül plaketi
 


Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş da, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'nda üçüncü olan Fatsalı milli sporcu Hüseyin Pişken’i aldığı dereceden dolayı tebrik ederek plaketle ödüllendirdi. 

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda 3’üncülük elde eden Hüseyin Pişken, “45 yaşında irade, hırs ve düzenli çalışma neticesinde Türkiye birincisi ve Dünya sekizincisi oldum. Çalışmalarıma aralıksız devam edip milli takıma sporcu kazandırmak ve ülkemizi tekrar gururlandırmak için öğrenciler yetiştiriyorum. Bu gurur verici bir tablo benim için çok önemli. Ordu temsil ettik ve yine 2 kupayla ordumuza döndük. Bundan sonra da önümüzdeki yarışlar için çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Ordu’ya sürekli olarak madalya kazandırmaktır. Bu süreçlerde ilgili kurumları ve değerli yöneticileri daha fazla yanımızda görmek istiyoruz. Fatsa Madeni Eşyalar Odası başkanı Sayın Ayhan Baş başkanım da bizleri plaketle onurlandırmış ve sporcunun yanında olduklarını göstermişlerdir. Kendilerine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Fatsa’yı ve Türkiye’yi onurlandırmak, gururlandırmak için çalışıyoruz. Bizi takip eden, gönülden destekleyen dostlara, arkadaşlara, Fatsalı hemşehrilerimize candan teşekkür ederim. Sizlerin destekleri bizler için çok önemli.” dedi. Ordu Yorum/Yasemin Kuzu

Editör: Haber Merkezi