TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon öncesinde Bolu kampına başladı. 3 Ağustos’a kadar Bolu’da kamp hazırlıklarını sürdürecek olan Adanaspor’da yeni sezon öncesi yeni teknik heyet ise takımı sezona hazırlıyor. Ordulu futbolseverlerin gözü ise kaleci antrenörü Metin Akçevre’nin üzerinde.
Türkiye’nin en golcü kalecisi ünvanını elinde bulunduran penaltı ustası Metin Akçevre, bir zamanlar Beşiktaş kalesini korurken yedisi en üst seviyede olmak üzere toplam 19 defa penaltıdan gol atmıştı. Adanaspor’da Goran Karacic, Hayrullah Mert Akyüz ve İrfancan Eğribat’ı çalıştıran Metin Akçevre, futbolculuk zamanında vuruşlarındaki ustalığı antrenm anlarda da gösteriyor.

Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş’taki performansı ile adından söz ettiren 51 yaşındaki isim, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Siirtspor ve Orduspor’da da forma giyerken, futbolu Şanlıurfaspor’da bırakmıştı. Futbolu bıraktıktan sonra bir dönem Kadın Milli Takımında kaleci antrenörlüğü de yapan Metin Akçevre, Kocalispor, Antalyaspor ve Şanlıurfaspor’da da çalışırken, yeni sezon öncesinde 1.lig takımlarından Adanaspor’un Kaleci antrenörü oldu.
ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi