CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, 6 Mart Cuma günü, Gülyalı İlçe Başkanı Erol Ceylan, İlçe Yöneticileri, partililerle bir araya geldi. ​Yıldız, seçildiği günden bu yana meclis ve parti çalışmalarını aksatmadan 19 İlçeyi de elinden geldiğince ziyaret ettiğini anlattı.  1980`den beri Ordu`dan CHP Parti Meclisine giren tek milletvekili olan Yıldız, CHP`nin 18. Olağanüstü Kurultayında 489 oyla 13. Sıradan Parti Meclisi Üyeliğine seçildiğini hatırlatarak, "Türkiye'nin dört bir yanındaki CHP üyesinden oy  aldım. Bu durum Türkiye'nin dört bir yanında çalışmış olmamdan kaynaklanıyor" diye konuştu.

 

Önseçimi 6 ay önce ilan etmiştim”

 

Ordu`da on secim olacağını ben zaten 6 ay önce ilan etmiştim, CHP`nin Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi olarak, Ordu`da yapılacak ön seçimin teminatı olduğumu her fırsatta dile getirdim diyen Yıldız, üyelerin CHP`yi iktidara taşıyacak adayları belirleyeceğini, bunun da örgütlere heyecan getirdiğini söyledi.

 

AKP fındığın geleceğini kararttı”

 

Yıldız konuşmasına şöyle devam etti: “CHP olarak 2015 seçimlerine çok iyi hazırlandık. Toplumun her kesimini kucaklayacak, farklı kesimlerin dertlerine derman olacak projelerimiz var. Ama her şeyden önce fındık politikası konusunda bir şeyler söylemek istiyorum. AKP iktidarı fındığın geleceğini kararttı. CHP iktidarında fındık devlet tarafından desteklenecek, fındığın fiyatını Türkiye belirleyecek, fındık yeniden Ordu'nun umudu olacak” ifadelerini kullandı.  Kendisinin de bizzat içinde yer aldığı çalışma gruplarının, toplumun her kesiminden vatandaşların sorunlarının çözümü için somut projeler hazırladıklarını belirten Yıldız, bunu yaparken konunun asıl muhataplarıyla, derneklerle ve sendikalarla görüşerek sorunları ortadan kaldıran çözümler ürettiklerini söyledi.

 ​

Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek 

 

Zenginin daha da zenginleştiği, fakirin ise daha da fakirleştiği ve CHP olarak bu düzene bir son vermek zorunda oldukların ifade eden Yıldız, AKP`nin yoksulluğu bitirmek yerine yöneterek bunu oy potansiyeli olarak kullandığını söyledi. Ordu YORUM

 

 

Editör: Haber Merkezi