Ordu temsilcisi 52 Orduspor Futbol Kulübü, galibiyet için gittiği Başkent’te istediğini ikinci yarıda aldı. İlk yarıda tutuk bir oyun ortaya koyan ve rakip kalede gol bulma konusunda başarılı olamayan Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, 35.dakikada 1-0 geriye düştü ve soyunma odasına geride girdi.

Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki’nin hücuma hareketlilik getirmesi adına geçen sezonun golcü isimlerinden birisi olan Şükrü Kaan Kılıçarslan’ı ikinci yarının başında oyuna alırken, hamle 53.dakikada meyvesini verdi. 53’te Şükrü Kaan ile eşitliği yakalayan 52 Orduspor Futbol Kulübü bu golden üç dakika sonra ise emektar golcü Gökhan Erdöl ile öne geçti. Maçın kalan bölümlerinde ev sahibi ekip gol için yüklenirken, Ordu temsilcisi savunmayı iyi yaptı ve maç sonunda kazanan taraf oldu.

52 Orduspor Futbol Kulübü aldığı galibiyetin ardından bu sezon üçüncü maçın arından puanını 7 yaptı.

Stadyum: Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadyumu

Hakemler: Sercan Eryılmaz, Enes Berk Güçlü, Hüseyin Sepetçioğlu

Hacettepespor: İhsan Kirveli, Cebrail Serçek, Fahrettin Ülger, Furkan Ünsal (Dk.73 Ataberk Gök), Tolgahan Kumbasar, Göktuğ Erdem, Metin İlhan (Dk.61 Seyit Kahya), Ali Karadağ (Dk.73 Kemal Aydın), Mehmet Güngör, Ahmet Tuzcu (Dk.73 Recep Karabacak), Sarp Ekinci (Dk.61 Mustafa Koparan)

52 Orduspor Futbol Kulübü: Hasan Kaya, Batuhan Aktaş, Rasim Değirmenci, Emre Tosun, Sinan Morgil, Doğancan Aynacı (Dk.82 Gökhan Berkay Yıldız), Sergen İlhan, Özgen Erdem (Dk.87 İzlem Anıl Balakkız), Muzaffer Kahriman (Dk.46 Şükrü Kaan Kılıçarslan), Mehmet Atik (Dk.50 Furkan Tütüncü), Gökhan Erdöl (Dk.87 Efe Kağan Kayahan)

Goller: Dk.35 Göktuğ Erdem (Hacettepespor), Dk.53 Şükrü Kaan Kılıçarslan, Dk.56 Gökhan Erdöl (52 Orduspor Futbol Kulübü)

Sarı Kartlar: Fatih Ülger, Mustafa Koparan (Hacettepespor), Muzaffer Kahriman (52 Orduspor Futbol Kulübü)

SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi