2021-2022 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de oynadığı futbolla alkış alan ve henüz kulüp tarihinin BAL sezonunda beklenen bir performans sergileyen Ulubey Belediyespor, ligde şu ana kadar oynanan 14 maçta 19 puan toplamayı başarmıştı. Ligde ilk 3 hafta gol dahi atamayan Ulubey Belediyespor, bu süreçten sonra bir açıldı pir açıldı.

Ulubey Belediyespor şu ana kadar oynadığı 14 maçta rakip filelere 21 gol göndererek bu alanda lig sıralamasında en golcü 3.takım konumunda! Ulubey Belediyespor'da son oynanan Söğütlü Hilalspor maçında alınan 5-1'lik galibiyet kulüp tarihinin Bölgesel Amatör Lig'deki en farklı galibiyeti olurken, bu maç aynı zamanda takımdaki golcüler sıralamasını da değiştirdi.

Atılan 21 golün 10 farklı futbolcu tarafından atılan Ordu ekibinde, son maçta rakip filelere üç gol birden gönderen Muhammed Aycan gol sayısını 5'e çıkardı ve kalan maçlar öncesinde takımın en skorer oyuncusu konumuna geldi. Aycan'ı takip eden isim ise ligin 5.haftasında hat-trick yapan ve takibindeki haftalarda bir gol daha atıp gol sayısını 4 yapan Resul Duman oldu. İşte Ulubey Belediyespor'da gol yükünü çeken isimler;

5 GOL - Muhammed Aycan
4 GOL - Resul Duman
3 GOL - Barış Arsever
3 Gol - Muhammed Büyükçamsarı
1 GOL - Asım Can Çaykıran
1 GOL - Ömer Faruk Göldağı 
1 GOL - Şenol Güneş 
1 GOL - Furkan Pekşen
1 GOL - Alihan Akyol
1 GOL - Yurdaşan Tut 

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi