Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ulubey Belediyespor'da yeni sezon transfer çalışmaları başladı. Geçen sezon kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de sezonu il kontenjanı nedeniyle Play-Out maçı oynayarak bitiren ve Özel Ordu Umut Hashatanesi Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu Kabadüz Belediyespor'u yenerek ligde kalan Ulubey Belediyespor, transferlere başladı.

İlk olarak geçtiğimiz haftalarda iç transferde Şenol Güneş ve Mervan Melikoğlu ile anlaşmaya varıldığını açıklayan Ulubey Belediyespor, dış transferde ise Arhavispor'dan Cenk Köksal Boğazkesen ve Cumhuriyet Üniversitesi'nden Hasan Kalkan'ı kadrosuna kattı.

Geçen sezona Bölgesel Amatör Lig'de Cumhuriyet Üniversitesi ile başlayan ve burada 14 maça çıkan 23 yaşındaki savunma oyuncusu daha sonra ise Arhavispor'a transfer olarak burada da 4 maça çıkmıştı. Sivas Belediyespor altyapısından yetişen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Kalkan ise geçen sezon Bölgesel Amatör Lig ekibi Cumhuriyet Üniversitesi'nde 13 maçta şans bulmuştu.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi