Geçen sezon kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de Play-Out oynayan ve Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu Kabadüz Belediyespor'u yenerek ligde kalan Ulubey Belediyespor, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirirken son haftalarda ise puanı adeta unuttu. Ligde son olarak üçüncü haftada kazanan Ulubey Belediyespor, 11.haftada ise Sivas deplasmanında İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor ile karşı karşıya geldi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Çim Sahası'nda rakibi karşısında konuk olan Ulubey Belediyespor, 7 maçlık kazanamama serisine nokta koymak istedi ancak yine başaramadı. İlk yarısının golsüz berabere bittiği maçta ev sahibi ekip 77.dakikada Emre Uyanık ile öne geçerken bu skoru korudu ve galibiyeti tek golle aldı. Ulubey Belediyespor'da Eray Aktaş ise uzatma anlarından kırmızı kart gördü.

İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor aldığı galibiyetle birlikte ligde puanını 12'ye çıkardı ancak son 8 maçında 6.mağlubiyetini alan Ulubey Belediyespor 8 puanda kalarak küme düşme potasına geriledi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi