2021-2022 sezonunda Bölgesel Erkekler Basketbol Ligi’ne hızlı bir başlangıç yaparak ilk 5 maçını kazanan Ulubey Ohtamış Spor, bu galibiyetlerle birlikte Play-Off oynamaya hak kazanmıştı. Rotasyonlu kadrosuyla ligin son maçını kaybeden Ordu temsilcisi, Play-Off ilk maçında ise Sivas ekibi Kongre Lisesi’ne de kaybetmişti.

Ulubey Ohtamış Spor Kulübü Başkanı Abdülaziz Özen, Sivas ekibi karşısında alınan mağlubiyetin hemen akabinde yaptığı açıklamada: iSeyirci baskısı ile bugün kaybettik. Ancak mağlup olmamızda hatalı hakem kararlarının da etkisi var. maça 3 sayı geride başlayacağız. Dört sayı farkla Ordu’da kazanmamız durumumda Balıkesir’de yapılacak olan Türkiye Finallerine bizler gideceğiz. Play-Off 2. maçımız Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Salonu full doldurup taraftarımızla kazanan ve yolumuza bizler devam edeceğiz. Bu sezon son kez Ordu’da sahaya çıkacağız ve sizlerin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah son 8’e kalan biz olacağız” dedi.

Ulubey Ohtamış Spor Kulübü, rövanş müsabakasında 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 15.00’de Başpehlivan Recep Kara Spor Kapalı Salonu’nda Sivas Kongre Lisesi ile karşı karşıya gelecek.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi