Kayyuma giden ancak Osman Karayiğit'in başkanlığının ardından yeniden ayağa kalkan Ünye 1957 Spor'da, teknik direktörlük görevine Ramazan Silin getirilirken hemen ardından transferler başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan lansmanda Arda Arslan, Safa Arpancil, Şamil Ünal, Murat Akıncı, İbrahim Burak Doğan, Oğuzhan Orhan, Resul Çiçek, Okan Karaman ve Feyzan Furkan Gündoğdu ile anlaşıldığını açıklayan Yeşil-Beyazlı ekip 3 futbolcu ile daha anlaştı.

Ünye 1957 Spor, 2019-2020 sezonunda takım kadrosunda yer alan ve 2 maç forma giydikten sonra Görelespor, Düziçispor ve Fatsa Belediyespor formaları giyen 23 yaşındaki kaleci Abdullah Çiçek, son olarak Hacettepe forması giyen, 2.Lig ve 3.Lig olmak üzere profesyonel liglerde 58 maça çıkan Ahmet Mert Bayındır ve Boluspor altyapısından yetişen 24 yaşındaki Mustafa Mert Bulur ile anlaştı.

Yeşil-Beyazlı ekibin ilerleyen günlerde ise Mehmet Gülmez, Mustafa Çay, Semih Kaya, İsmail Baydın, Halil Gedik, Tayfun Şahin, Sefa Eryurt, Burak Güven, Tayfun Yanar, Medet Üzümcü, Oğuzhan Yorulmaz ve Murat Mazlum transferlerini de açıklaması bekleniyor.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi