2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Ünye 1957 Spor, sezonun erken final niteliği taşıyan maçlarından birisine çıktı. Müsabaka öncesinde haftaya ilk iki sırada giren Ünye 1957 Spor ile Sebat Gençlikspor, Ünye İlçe Stadyumu'nda bir araya geldi.

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Ufuk Uysal kritik mücadeleye Doğan Özcan, Deniz Boztepe, Rıdvan Coşkun, Vijdan Aladağ, Mustafa Hakkı Peker, Hakan Torlak, Burak Toker, Ersin Arslantoğ, Volkan Uluğ ve Orçun Selduman ilk 11'i ile sahaya çıkarken, konuk ekip Sebat Gençlikspor ise Süleyman Yılmaz, Şafak Bayraktar, Caner İlyas, Murat Kan Eyyüp Enis Seis, Nizamettin Akgün, Murat Aydın, Gökhan Karataş, Burak Can Akıncı, Şefik Koz ve Birol Öztürk ilk 11'i ile rakip oldu.

90 dakikanın ardından ise kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Ünye 1957 Spor aldığı bir puanla birlikte puanını 31 yaparak liderliğini sürdürürken, Sebat Gençlikspor ise puanını 28 yapmasına rağmen üçüncü sıraya geriledi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi