Bölgesel Amatör Lig'de Ordu'yu temsil eden takımlardan birisi olan ve son iki sezondur yaptığı harcamalara rağmen profesyonel lige çıkamayan Ünye 1957 Spor, yeni sezonda ise daha mütevazı bir yapılanma ile kadro planlaması yapmıştı. Yapılan kongre ile yönetim değişikliğine giden ve teknik direktörlük konusunda Ramazan Silin'i göreve getiren Ünye 1957 Spor Başkanı Osman Karayiğit'in bu hamlesi başarısız olmuştu.

Ünye 1957 Spor, Ramazan Silin gözetiminde taraftarların da hoşnut olmadığı bir futbol sahaya sürerken aldığı sonuçlarla da memnuniyet yaratamamaştı. Ligin ilk 7 haftasında 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet Silin gözetimindeki Ünye 1957 Spor'da, kan değişikliğine gidilirken Karasamsunspor karşısında 7.haftada alınan mağlubiyetle birlikte Ramazan Silin'in görevine son verilmişti.

Teknik Direktörlük kariyerinin henüz başlarında olan Ordulu Volkan Bozkurt ile anlaşmaya varan Ünye 1957 Spor'da bu hamle sonrasında ise takım çıkışa geçti. Ünye 1957 Spor kariyerinde şu ana kadar 8 karşılaşmaya çıkan Volkan Bozkurt bunu maçların hiçbirisini kaybetmedi. Volkan Bozkurtlu Ünye 1957 Spor, ligde 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Ünye 1957 Spor, ligin genelinde ise 15    maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 yenilgi sonrasında topladığı 20 puanla 7.sırada yer alıyor.

Samet Karadağ

Editör: Haber Merkezi