Kulüp Başkanlık görevini devralan Osman Karayiğit’in teknik direktörlük görevine Ramazan Silin’i getirmesiyle birlikte yeni sezon transfer çalışmalarının başladığı Ünye 1957 Spor’da ilk imzalar atıldı.

Yeşil-Beyazlı ekipte Teknik Direktör Ramazan Silin’in raporu doğrultusunda dış transferde

Arda Arslan, Safa Arpancil, Şamil Ünal, Murat Akıncı, İbrahim Burak Doğan, Oğuzhan Orhan, Resul Çiçek, Okan Karaman ve Feyzan Furkan Gündoğdu ile sözleşme imzaladı.

Ünye 1957 Spor ayrıca yine dış transfer kapsamında Mustafa Çay, Semih Kaya, İsmail Baydın, Halil Gedik, Tayfun Şahin, Sefa Eryurt, Murat Akıcı, Burak Güven, Tayfun Yanar, Medet Üzümcü, Mehmet Gülmez, Oğuzcan Yorulmaz ve Murat Mazlum ile de prensipte anlaşmaya varıldığını belirtirken, transfer sürecinde oyuncularla yüz yüze görüşerek kısa sürede kadroyu tamamlamayı planlıyor.

Ünye 1957 Spor Kulübü Osman Karayiğit, atılan imzalarla birlikte yapılan transferlerin başarı getiren bir ekip olacağına inancını dile getirdi. Karayiğit, Ünyelilerin gönül bağladığı yeşil beyazlı kulübün güçlü bir kadro ile hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi