Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın başkanlık yaptığı Meclis toplantısında Mali Hizmetler Müdürü Ceyhan Çam 2021 yılı faaliyet raporunun sunumunu yaparken, ayrıca 3 yıllık mali bilançoları da meclis üyeleriyle paylaştı.

135 milyon lira borç 48 milyon liraya düşürüldü

2019 yerel seçimleriyle birlikte 135 milyon lira borç yükü devralan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve ekibi geçen 3 yıllık süre zarfında 80 milyon liranın üzerine ödeme gerçekleştirerek belediyenin mali yükünü 48 milyon liraya kadar düşürdü. Bu süreçte çok sayıda hizmetin de gerçekleştirildiği Ünye’de yapılan hizmetlerinde aktarıldığı 2021 yılı faaliyet raporu belediye meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

 “Sınırlı kaynaklarımızı doğru ve etkin kullandık”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Toplantıda yaptığı konuşmada, “içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan Ayının İslam alemine hayırlara vesile olmasını, sağlık, sıhhat ve afiyetle geçmesini temenni ettiğimi belirtmek istiyorum. Allah bu ayı birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçirmeyi her birimize nasip etsin. Göreve geldiğimiz günden bu yana 3 yılı geride bırakmış durumdayız. Sınırlı kaynaklarla doğru ve etkin bir şekilde kaynaklarımızı kullanarak bu memlekete elimizden geldiğince hizmet etmeye ve Ünyemiz için değerli hizmet ve yatırım üretmeye hep birlikte gayret ettik. Çalışmalarımızı her zaman elimizden geldiğince istişare ile yürüttük. Özellikle meclisimizle, STK’larımızla, hemşerilerimizle ve mesai arkadaşlarımızla birlikte değerlendirerek hizmetlerimizi yürütmeye özen gösterdik. Şehrimizde alt yapı ve üst yapının yanı sıra şehrimizin yükselen bir değer olması için sosyal projeleri hayata geçirmeye gayret ettik. Çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Burada yapılan başarılı çalışma hepimizin başarısıdır. İnşallah bu hizmetleri yürütmeye devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi