Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonun’da gerçekleşti.

Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar Kategorisinde Erkeklerde 226 sporcu, Kızlarda ise 220 sporcu katıldı. Altınordu İlçesinde yapılan İl Birinciliği müsabakalarına 114 Okul ve 468 sporcu final müsabakalarında hedefi bulmaya çalıştı.

2022-2023 Okul Sporları Yıldızlar Kız ve Erkek Kategorisinde Sıralama;

Yıldız Kızlarda Şampiyon Ünye Prof Necmettin Polvan Ortaokulu Olurken, İkinci Fatsa Geyikçeli Ortaokulu, Üçüncü Ünye Tekkiraz Ortaokulu ve dördüncü Ünye Yeşilkent Şehit Mustafa Güler Ortaokulu Oldu.

Yıldız Erkeklerde Birincilik Kupasını Ünye Prof Necmettin Polvan Ortaokulu Göğüslerken, İkinci Çaybaşı Şehit İslam Çubuk Ortaokulu, Üçüncü Ünye Tekkiraz Ortaokulu Ve Dördüncü Altınordu Bayadı Ortaokulu oldu.

2022-2023 Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Kategorisinde Sıralama;

Genç Erkeklerde Birinci Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi, İkinci Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi,Üçüncü Gülyalı Ayşe Şahin Çok Programlı Anadolu Lisesi Ve Dördüncü Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi Olurken,

Genç Kızlarda Şampiyon Ünye Anadolu Lisesi, İkinci Çamaş Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi, Üçüncü Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi Ve Dördüncü Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi Oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Öğretmenler takdim etti.

Ödüllerini sporculara takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Türkiye şampiyonasında gruplara kaldınız. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Güzel bir final oldu. Umarım İlimizi Türkiye Şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etme başarısı yakalarsınız. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza teşekkür ederiz. Dereceye giren okul takımlarımızı, öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum.”dedi.

Ünyekenthaber

Editör: Haber Merkezi