Geçtiğimiz sezon Kadınlar 2.Ligi'nde rekorlar kırarak şampiyonluk sevinci yaşayan Ünye Gücü Futbol Kulübü için yeni liginde işler yolunda gitmiyor. Sezon öncesinde takım kaptanı Buket Karadağ'ı ALG Spor'a göndererek güç kaybeden Ünye Gücü Futbol Kulübü, kadroya kattığı yeni isimlere rağmen yine galibiyete ulaşamadı.


Ligin dördüncü hafta maçında Ünye İlçe Stadyumu'nda Soma Zafer Spor ve Gençlik ile karşı karşıya gelen Ünye Gücü Futbol Kulübü ilk yarının sonlarında Gürcistanlı futbolcusunu Natela Tsotseria ile bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. Konuk ekip ikinci yarıda Ordu ekibinin kalesindeki etkisini gollerle tamamlarken 64.dakikada Damla Kaya ve 80.dakikada Begüm Güner'in golleri takıma galibiyeti getirdi.

Sezona 4-0'lık Kocaeli Bayan Futbol Kulübü mağlubiyeti ile başlayan Ünye Gücü Futbol Kulübü, ikinci haftada Yukatel Kayseri Kadın Futbol Kulübü'ne 1-0 kaybetmişti. Üçüncü haftada da Gaziantep Asyaspor'a 2-0 yenilen Ordu ekibi, ilk kez gol attığı haftada da yenilerek ligde sondan birinci sıraya yerleşti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi