2019-2020 sezonunda TFF 3.Lig 5.Grup'ta mücadele eden ve sezonu 40 puanla lider bitirdikten sonra şampiyona olarak 2.Lig'e yükselmeyi başaran Ünye Gücü Futbol Kulübü'nde yeni sezon öncesinde transferler başladı. Kırmızı-Siyahlı ekipte, 5'i dış transfer olmak üzere toplamda 17 isim ile anlaşmaya varıldı.

Ünye Gücü Futbol Kulübü, Ordu'nun 3.Lig'de yer alan takımı Orduspor 1967 A.Ş.Kadın Futbol Takımı'ndan Esra Yılmaz ve Nisa Nur Yılmaz, Sinop Kuzeyspor'dan Selinay Çaybaşı ve Trabzon İdmanocağı'ndan Kardelen Günay ile Medine Bozali ile sözleşme imzaladı. Ordu'nun Kadınlar 2.Lig'deki tek temsilcisi olan Ünye Gücü Futbol Kulübü'nde iç transferde ise Aleyna Meral, Buket Karadağ, Buse Uçan, Ceren Konar, Ebru Yancı, Ece Selen Terzioğlu, Gizem Yazıcı, Makbule Kaplan, Nida Kılıç, Nurcan Yağcı, Sevilay Duman ve Sevilay Yeşilot ile yeniden sözleşme imzalandı.

Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Ünye Gücü Futbol Kulübü'nde şu ana kadar 2021-2022 sezonu kadrosu şu şekilde ortaya çıktı.

Kaleci: Ebru Yancı, Nurcan Yağcı

Defans: Kardelen Günay, Medine Bozali, Selinay Çaybaşı, Buse Uçan, Ceren Konar, Sevilay Duman, Gizem Yazıcı, Nida Kılıç, Sevilay Yeşilot

Orta Saha: Esra Yılmaz, Nisa Nur Yılmaz, Aleyna Meral, Ece Selen Terzioğlu, Makbule Kaplan

Forvet: Buket Karadağ

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi