Büyükşehir bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 2018 yılı ikinci olağan toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek’in başkanlığında yapılan toplantının en önemli gündem maddesi, Ünye ilçesi için ikinci defa gerçekleştirilen S plaka ihalesiydi. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 143 gerçek ve tüzel kişi, tahditli S plaka almaya hak kazandı.

143 adet s plaka daha sahiplerini buldu

Genel Sekreter Civelek, Ünye’de S plaka alamayanlar için ikinci bir ihale yaptıklarını belirterek, “Altınordu ve Fatsa’dan sonra Ünye ilçemiz için ikinci kez 166 adet tahditli S plaka satış ihalesine çıktık. Daha önceki ihalemizde 28 adet S plaka vermiştik. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yaptığımız bu ikinci ihalede de muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 143 gerçek ve tüzel kişi, tahditli S plaka almaya hak kazandı” dedi.

S plaka bedelleri 5 taksitle ödenebilecek

S plaka almaya hak kazananlara plaka bedellerini 5 taksitle ödeme kolaylığı sağlayacaklarını söyleyen Genel Sekreter Bülent Civelek, “Ünye’mizde S plaka isteyen arkadaşlarımızın talebi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz bu ikinci ihalede de ödeme şartlarını aynen muhafaza ettik. İhaleye başvuruda bulunarak S plaka almaya hak kazanan 143 gerçek ve tüzel kişi, yaptığı teklif üzerinden plaka bedellerini 5 taksitle ödeyebilecek. İhaleyle S plaka alan arkadaşlarımız, yasal çerçevede plakalarını kullanmaya başlayacak. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi