Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve iştirak şirketi ORTAR A.Ş.nin yürüttüğü FINVER Projesi, bir yandan miras yoluyla bölünen bir yandan da Ordu ili dışında yaşayanların geride bıraktığı bahçeleri, kiralama yöntemiyle ekonomiye kazandırıyor.

ORTAR A.Ş. her geçen gün yoğun ilgi gören ve büyümeye devam eden FINVER projesini daha geniş alanlara yaymak ve edinilen tecrübeleri paylaşmak için ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başlayacak. Fındık bahçelerinde verimliliği artırmak isteyen bahçe sahipleri dikim öncesi toprak hazırlığı, toprak numunesi alımı, toprak analizi sonucunun değerlendirmesi, fidan seçimi ve bahçe tesisi, gübre, kireç ve ilaç uygulamaları, budama, sürgün temizleme, hasat, harman ve depolama ile fındık altı otu yetiştiriciliği konuları hakkında ORTAR A.Ş.nin ücretsiz danışmanlığından yararlanabilecek.

Fındık bahçesi sahipleri hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 0 542 150 04 52 numaralı hattı arayarak ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi