Havaalanından Cumhuriyet Meydanına kadar protokole eşlik eden Başkan Şanlıtürk, 19 ilçe başkanları ve teşkilatını da meydana taşıdı. Başkan Şanlıtürk’ün Cumhur İttifakı içerisinde göreve geldiği günden bugüne kadar gösterdiği birlik ve beraberlik örneği de partililer ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı fındık fiyatını da maliyetlere göre makul bulan Başkan Şanlıtürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şunları dile getirdi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ordu da fındık mitingi yapıldı. Fındık fiyatı 54 TL olarak Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı, hayırlı olsun.

İlçe başkanlarımıza ilçe teşkilatlarımıza kadın kolları başkanı ve yöneticilerimize il yönetim kurulu üyelerimize belediye meclis üyelerimize Türkiye kamu Sen’e bağlı şube başkanlarımıza tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrililerimize cumhur ittifakına vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum.

Sayın cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu fiyat fındık üreticilerimizin gönlünden geçen fiyattır. Bu saatten sonra fındık üzerinden ve fiyat üzerinden siyaset üretmeye çalışanlara itibar edilmemesini temenni ediyorum. Hiç kimse hemşehrililerimiz arasında fitne çıkarmaya yeltenmesin.

Eski yeni hiç fark etmez, geçmişte kalan bilinen sıfatlarını kullanarak, fındık üreticisinin temsilcisiymiş gibi afaki fiyat açıklayanları da bu millet bir kenara not etmiştir. Asla fitneye düşmeyeceğiz, yeisse kapılmayacağız. Çalışarak, üreterek bu milleti, bu devleti, milletler arasında hak ettiği daha yüksek bir mertebeye ulaştıracağız.

Cumhur İttifakı içerisinde fitne çıkarmaya çalışanlara da asla müsaade etmeyeceğiz. Biriz beraberiz, etle tırnak gibiyiz. Sayın genel başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bu ittifak pazara değil mezara kadar sürecektir.

Biz de bu manada görevimizi ifa ediyoruz. Görevimizin gereğini ortaya koyuyoruz. Tekrar fındık fiyatımız hayırlı uğurlu olsun. Tüm fındık üreticilerimize bol bereketli bir fındık sezonu diliyorum.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi