Tüm Üretici Köylüler Sendikası Ordu Şubesi 2 Mayıs 2018 tarihinde yapacağı panelin duyurusunu yapmak ve örgütlenme çalışmaları için Gürgentepe ve Gölköy’deydi.

 

Örgütlenme ve panel çalışmaları hakkında Gürgentepe ve Gölköy’de üreticileri bilgilendiren Tüm Köy Sen Ordu Şube Başkanı Zekayi Sağra, “Fındıkla ilgili politikaların değişmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz ama bir adım atılmıyor. Ürünümüze ve geleceğimize sahip çıkmak için üreticileri örgütlü davranış göstermesinden başka seçeneği yok.” diyerek üreticilere sendikaya üye olmaları için çağrı yaptı.

 

Üreticilerin talepleri dillendirilecek

 

Üreticileri panele davet eden Sağra, “ Sesimizi yükselmek, taleplerimizi dillendirmek için bir panel düzenliyoruz. Sendikamızın Örgütlenme Uzmanı Sedat Başkavak, Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden Güngör ve Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Zafer Şenyurt’un konuşmacı olduğu panelimiz 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 13.30’da TESK Hotel toplantı salonunda yapılacak. Birlikte olalım, taleplerimizi birlikte dile getirelim.” diyerek panele çağrı yaptı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi