Valilik toplantı salonunda toplam 258 vatandaşımızı çalışma arkadaşları ile birlikte dinleyerek, dertlerini çözmeye çalışan Vali Sonel, vatandaşların kendisine ilettiği ekonomik, iş, sağlık olmak üzere her türlü isteklerine çözüm bularak, hayır dualarını aldı ve gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

“Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla yakınen ilgilenen çay ve simit ikramında bulunan, hal ve hatırlatını sorarak onlarla muhabbet eden Vali Tuncay Sonel, “Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu isteklerinin karşılanması, sorun ve sıkıntılarının bir an önce çözüme kavuşturulması için gereken çabayı gösteriyoruz. Bu doğrultuda tüm talepler incelenmekte ve ekip arkadaşlarımız vatandaşlarımıza bilgilendirmede bulunmaktadır”diye konuştu.

Hayırsever iş insanı dostlarınımızın destekleriyle 24 aydın düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine gıda kartları yardımında bulunduklarını da ifade eden Vali Sonel, vatandaşların memnun ayrılmasının önemli olduğunun altını çizdi.

Vali Sonel’in her zaman kendileriyle yakından ilgilendiğini belirten vatandaşlar, “Allah Devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun. Ne zaman kendisiyle görüşme talebinde bulunsak bizleri kabul ediyor, sorunlarımızı dinliyor. Devletimizin şefkatini gösteren Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Sonel, aileleriyle birlikte “Halk Günü” programına gelen çocuklara ise verdiği oyuncaktan bisiklete ,tabletten spor malzemesi ve kitaba kadar çeşitli armağanlarla onları sevindirmeyi ihmal etmedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi