"Yapılan İşlemler ve Verilen Hizmetlerle İlgili Bilgi Aldı"

Tapu Müdürü Nazım Şahin ve Kadastro Müdürü Mustafa Akköse tarafından karşılanan Vali Kenan Çiftçi, Tapu ve Kadastro Müdürlükleri tarafından yürütülen projeler, yapılan işlemler ve verilen hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

Vali Çiftçi, zemin kat ile 1.kat'ın Tapu Müdürlüğü, 2.kat'ın Kadastro Müdürlüğü, 3'üncü kat'ın ise sosyal tesisler olarak kullanıldığı binada tüm birimleri gezerek, yapılan çalışmalarla ilgili Tapu Müdürü Nazım Şahin ve Kadastro Müdürü Mustafa Akköse'den bilgiler aldı ve ziyareti sırasında işlem için bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

"Hizmetler Hızlı ve Rahat Bir Ortamda Yürütülüyor"

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerini ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Kenan Çiftçi, daha önce Hükümet Konağının ek binasında hizmet veren Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Karşıyaka Mahallesindeki yeni binasının modern, mekansal anlamda güzel bir görünüme sahip olduğunu belirterek, hizmetlerin hızlı ve rahat bir ortamda yürütüldüğünü kaydetti.

"3 Dakikada Bütün işlemler Sunuluyor"

"Tapu ve Kadastro Müdürlüklerimiz, vatandaşların vakit kaybeden çok rahatlıkla iş ve işlemlerini yapabildikleri, güler yüzlü hizmet anlayışı olan bir kurum haline geldi" diyen Vali Çiftçi, "Bende deneyerek gördüm ki, 3 dakika içerisinde bütün işlemler size sunuluyor. Vatandaşlarımız artık kısa süre içerisinde beklemeden seri bir şekilde işlemlerini yapabiliyorlar. Tapu ve Kadastro Müdürlerimizi güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Tapu Müdürü Nazım ŞAHİN ve Kadastro Müdürü Mustafa Akköse, Vali Kenan Çiftçi'ye yaptığı ziyaret ve verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, hizmet verdiği vatandaşların ve çalışanların memnuniyetini ön planda tutan, bilgi birikimini ve teknolojisini paylaşan ve yönlendiren bir kurum olma yolunda hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyerek, Ordu'da kadastro çalışmalarının tamamlandığını, eski teknoloji ile üretilen haritaların iptal edilerek, yeni teknoloji ile üretilen haritaların hazırlanma çalışmalarının devam ettiğini ifade ettiler.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi