Ordu Valisi Kenan Çiftçi, “Gayemiz ölmediğimiz sürece insanlığa ve insanlara hizmet etmek. Allah ne kapılar açar bilemeyiz. Allah’ım bundan sonra güzel hizmetleri güzel insanlarla yapmayı nasip etsin” dedi.
Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kabadüz ilçesine gelerek vatandaşlarla vedalaştı. Vali Kenan Çiftçi'yi Kaymakamlık binası önünde Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İlçe Garnizon Komutanı Üst Teğmen Fatih Kurt, daire müdürleri, öğretmen ve vatandaşlar karşıladı.
Kendisini karşılayanlarla bir bir tokalaşan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kore Gazisi Osman Ocak’ın elini öptü.
Daha sonra bir konuşma yapan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, gayesinin insanlığa ve insanlara hizmet etmek olduğunu söyledi.
Ordu’da göreve başlayalı yaklaşık bir yıl olduğunu anımsatan Vali Çiftçi, “Ordu'da göreve başlayalı yaklaşık bir yıl oldu. Tüm ilkelerime en az üç, beş defa giderek sorunları ve hizmetleri yerinde gördüm. Turizm ve yayla ile ilgili en fazla geldiğim yerlerden birisi Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası oldu. Burada sizin sevginiz, saygınız, muhabbetiniz, yaylanın doğası, orman güllerinin kokusu, koyun sürülerinin otlamasını asla unutmayacağız. Sizlere hizmet etme niyetiyle sizleri kırmış olabiliriz. İnanın her şeyi iyi niyet çerçevesinde yapmaya çalıştık” dedi.
Vali Çiftçi, herkesin kendisine hakkını helal etmesini istediğini, bu dönemde de Kaymakam Engin Avcı ile Belediye Başkanı Yener Kaya’nın ilçeye güzel işler yapacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: iha