Kaymakamlık binasındaki kurumları da ziyaret eden Vali Sonel, kurumlarda çalışan personellere işlerinde kolaylıklar diledi.

Fatsa Belediye Başkanlığına da bir ziyaret gerçekleştiren Vali Sonel, Belediye Başkanı Ethem Kibar’dan belediyenin ilçedeki hizmetleri, çalışmaları, projeleri ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret dolayısıyla Belediye Başkanı Ethem Kibar Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini sundu.

Fatsa ilçe merkezinde vatandaşlarla da hasbihalde bulunan Vali Tuncay Sonel, vatandaşların hal ve hatırlarını sordu, satın aldığı simit ve poğaçalardan ikramda bulundu. Çocuklara da oyuncaklar vererek sevindirdi.

Vali Tuncay Sonel, ilçe merkezinde Kızılay kan bağış standına uğrayarak, kan bağışında bulunmanın hayati önem taşıdığına dikkat çekti ve sağlığı yerinde olan her vatandaşı kan bağışında bulunmaya davet etti.

Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerinde öğle yemeğine katılan Vali Sonel, tesis içinde yer alan çocuk oyun alanı, havuz ve spor salonunu gezerek, Belediye Başkanı Ethem Kibar’dan bilgi aldı.

İlçenin Mustafakemalpaşa mahallesinde yer alan otogar esnafı ile seyahat firmalarını da ziyaret eden Vali Sonel, bir süre esnaflarla sohbette bulundu, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Vali Tuncay Sonel, Fatsa Ziraat Odası’nın Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezi’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Ata tohumu serası, köklendirme serası, çelik saksılama serası, çilek serası, süs bitkileri alanı gibi birçok ürünün olduğu seralarda, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu'dan bilgi aldı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi