Vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini tek tek dinleyerek çözüme kavuşturan Vali Sonel, bugün de 253 vatandaşın derdini dinleyerek onlara yardımcı oldu.

Halk günlerinde kurduğu sıcak ve samimi diyaloglarla vatandaşların sevgisini kazanan ve onların duasını alan Vali Sonel, kendisiyle görüşme talebinde bulunan toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelerek, gönüllerini almaya, devletin sıcaklığını ve şefkatini her daim onlara hissettirmeye özen gösteriyor.

Halk gününe katılan vatandaşların hal ve hatırını sorarak başta sağlık, ekonomik sıkıntılar, iş ve özel konular olmak üzere her bir vatandaşın sorun ve taleplerini notlar alarak çözüme kavuşturan Vali Sonel, ilgili kurum müdürlerine de gerekli talimatları vererek ivedilikle sonuçlandırılmasını istedi.

Çocuklarla kurduğu diyaloğu farklı olan Vali Sonel, bugünkü halk günü toplantısında ailesiyle birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilendi ve verdiği çeşitli hediyelerle onları da mutlu etti.

Bugün gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında bir değerlendirmede bulunan Vali Sonel, “Vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan bir görev anlayışı ile hizmet etmenin çabası içindeyiz. Vatandaşlarımıza, devletimizin sıcaklığını ve şefkatini her daim hissettirmeye çalışıyoruz. Halk günü toplantılarımızın yanında toplumun her kesiminden insanlarımızın bizlerle görüşme isteğini, arzusunu da mümkün olan en kısa sürede yerine getirmeye gayret ediyoruz. Devletimizin kapısının herkese açık olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim. Kapımız da, gönlümüz de tüm vatandaşlarımıza açık” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi