Altınordu, Fatsa, Perşembe ve Ünye ilçelerinde ortaokul ve lisede öğrenim gören 74 ödüllü öğrenciyi, Eski Valilik toplantı salonunda ağırlayan Vali Tuncay Sonel, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Ülkemizin ve ilimizin gururu öğrencilerle tanışan ve bir süre sohbet eden Vali Tuncay Sonel, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Ordu’muzu dünyada ve ülkede yapılan yarışmalarda en iyi şekilde temsil ettiğiniz için, başarılı olduğunuz için, şampiyonluklar kazandığınız için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ordu’nun 19 ilçesiyle birlikte kocaman bir aile olduğunun altını çizen Vali Sonel, bu ailenin içerisinde milli eğitim camiasının önemli bir yere sahip olduğuna işaret ederek, önceliklerinin eğitimin olduğuna vurgu yaptı.

“Öğretmen ve öğrencilerimiz için ne yapsak azdır” diyen Vali Tuncay Sonel, “Her şey sizlerin en iyi şekilde eğitim görebilmeniz içindir. Burada birbirinden değerli gençlerimiz var. İnşallah ileride herkes gönlünden geçen yerlere ulaşır. Sizlerin işinizi severek yaptığınızı, bu nedenle de başarılı olduğunuzu görüyorum. Bizim kapımız her daim açık. Sizlere her daim kapımız açık. Bir isteğiniz olduğu takdirde çok rahat gelebilirsiniz. Sizleri tebrik ediyoruz. Sizleri yetiştiren öğretmenlerden Allah razı olsun” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Vargeloğlu ise dereceye giren öğrencilere katkı veren öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilere başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Ordu ili genelinde öğrenim gören öğrencilerin her alanda iyi bir eğitim alması için özenle çalıştıklarını ifade eden Vargeloğlu, eğitime verdiği katkıdan dolayı Vali Tuncay Sonel’e teşekkür etti.

Vali Tuncay Sonel, öğle yemeğinde ağırladığı öğrencilerden birinin GAP gezisi isteğini de geri çevirmeyerek, yarışmalarda derece elde eden 74 öğrenciyi, öğretmenleri ile birlikte GAP gezisine gönderme sözü verdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi