Akkuş ilçe ziyaret programına, Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Azmacı, İl Jandarma Komutanı Teğmen Sadık Arslan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tuncay Sonel, İlçenin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında Kaymakam Hüseyin Şamil Sözen’den bilgi aldı, başarı dileğinde bulundu.

Akkuş Hükümet Konağı içerisinde yer alan alan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı da gezen Vali Sonel, görevli personellerin hal ve hatırlarını sordu, işlerinde başarı diledi.

Vali Tuncay Sonel, Akkuş Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı İsa Demirci’den, belediyenin hizmetleri, çalışmaları, projeleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Başkan Demirci’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Akkuş Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Akkuş ilçe ziyareti kapsamında, Akkuş Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, sunulan sağlık hizmetleri, hastanedeki poliklinik ve tedavi hizmetleri hakkında Hastane Başhekimi Dr. Ekrem Dutoğlu’ndan bilgi aldı. Hastanede tedavi gören hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Sonel, hastane personeline de özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi