İlk ziyaretini Korgan ilçesine gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, burada ilk olarak Korgan Kaymakamlığını ziyaret etti.
Kaymakamlık binasındaki kurumları da ziyaret eden Vali Sonel, kurumlarda çalışan personellere işlerinde kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu.

Korgan ilçesinde gerçekleştirilen yeni Hükümet Konağı temel atma töreninden sonra Aybastı ilçesine geçen Vali Sonel, Aybastı ilçesinin Ortaköy mahallesinde yapımı devam eden ve 62 esnafın yer alacağı Küçük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş, Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ve diğer yetkililerle birlikte Aybastı Küçük Sanayi Sitesi inşaatını gezerek, inşaat alanında karşılaşılan sıkıntılarla ilgili bilgi aldı.

Ardından Kabataş ilçesine geçen Vali Tuncay Sonel, burada da Kabataş Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Yunus Emre Sakızcı’dan ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Yakın bir zamanda göreve başlayan Kaymakam Yunus Emre Sakızcı’ya başarı dileğinde bulundu.

Kabataş Hükümet Konağı’nda bulunan kamu kurumlarını da gezen Vali Sonel, kurumlarda çalışan personellere işlerinde kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu.

 

Kabataş ilçesinde esnaflar ve vatandaşlarla da hasbihalde bulunan Vali Tuncay Sonel, Kabataş ilçesinden ayrılarak, Ünye’ye geçti.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Kaymakam Refiki Selim Eser, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye ilçemizin Killik mahallesinde yapımı devam eden Ünye Organize Sanayi Bölgesinde incelemede bulunan Vali Tuncay Sonel, Ünye OSB’nin altyapı inşaatını yapımını üstlenen yüklenici firma sahibi Cevat Güven ve diğer yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Ünye OSB’deki incelemelerinin ardından Fatsa’ya geçen Vali Tuncay Sonel, burada da Fatsa İlave Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalarla ilgili Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu, Fatsa OSB Müdürü Olgun Topkaya’dan bilgi aldı. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi