Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Sonel, kendisine iletilen talep, şikâyet ve sorunları çözüme kavuşturdu ve onların hayır dualarını aldı.

Gerekli gördüğü konularda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar veren Vali Sonel, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek için her talebin değerlendirildiğini ve gereken hassasiyetin gösterildiğini vurguladı.

“Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocukların, ellerinde bulunan şekerleri
Vali Sonel’e ikramda bulunması yüzlerde gülümsemeye neden olurken, Korgan İlçesinden Halime Etiş ise Töngel meyvesinden yapmış olduğu marmelatı takdim etti.

Her zaman Devletin şefkatini ve güler yüzünü vatandaşlarımıza göstermeye özen gösteren Vali Tuncay Sonel, Halime Etiş adlı vatandaşımıza teşekkür ederek, getirmiş olduğu marmelatı halk gününde hazır bulunan görevli ekibe ve vatandaşlara ikram etti.

“Halk Günü” toplantısında, 334 vatandaşımızın derdine derman olan ve hayır dualarını alan Vali Tuncay Sonel, öğrencileri olan aileler için kırtasiye ile kıyafet, yakacak yardımı, alışveriş kartları ve gıda paketi yardımlarının yapıldığını, yol, sağlık yardımı, iş talebi, eğitim desteği gibi tüm taleplerin değerlendirilerek çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi