Naci Şanlıtürk ve İl Başkanı Mehmet Özçelik tarafından sürdürülen programlarda hedef Ordu’nun 772 mahallesine ulaşmak. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda "Komşum Nasılsın" temalı mahalle ziyaretlerine yoğun ilgi ve alaka da dikkatlerden kaçmıyor.
Şahsına ve partisine gösterilen ilgi ve alakaya duyduğu memnuniyeti dile getiren Naci Şanlıtürk; “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Kabadüz İlçe Başkanımız Turan Baş, Altınordu İlçe Başkanımız Dincer Kurucu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; Kabadüz Harami Mahallesi Kızıldüz Mevkiindeyiz.
Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda "Komşum Nasılsın" temalı mahalle ziyaretlerinde bugün, kendi mahallem olan Kabadüz Harami Mahallesini ziyaret ettik.
Misafirperverliğinden dolayı başta Muhtarlar Derneği Başkanımız Mehmet Başköy, Muhtarımız kıymetli ağabeyim Celal Yılmaz ve Kabadüz İlçe Başkanımız Turan Baş, İl ve İlçe Teşkilatımız olmak üzere tüm mahalle halkına teşekkür ederiz. Var Olsun Teşkilat!” dedi.

Toplantıda söz alan Harami mahallesi muhtarı Celal Yılmaz; “Kabadüz ilçesi olarak ilk defa bir milletvekili çıkarmaya bu kadar yakın olduğumuzun farkındayız. Desteğimiz elbette kendi mahallemizden olan öz evladımız Naci Şanlıtürk ün yanında olacaktır.” Dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi