İlimizde yüz yüze eğitime ilişkin çizilen yol haritasına yönelik yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlamasının ardından Gölköy ve Ulubey ilçelerimizde incelemelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve planlanan güçlendirme çalışmalarının son durumları hakkında idarecilerden bilgi aldı. Yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.

Gölköy'ün ardından Ulubey ilçesinde yürütülen çalışmalarla ilgili ziyarette bulunan Müdür Vargeloğlu, okul bahçe düzenlemesinde yapılan çalışmaları incelemelerde bulunarak, planlanan süreç hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretlerinde, öğretmenlerle sohbet eden Vargeloğlu, maske, mesafe ve temizlik konularında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili uyarılarda bulundu. Salgının önlenmesi kapsamında Bakanlığımızın yazılı olarak paylaştığı okullarda alınması gereken önlemler, dikkat edilmesi gereken hususlar, yapılması gerekenlerle ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesinin önemini vurgulayan Vargeloğlu, "Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak hem kendimizin hem de çocuklarımızın sağlığı için ve eğitimin devamı için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız." dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi