Her “Halk Günü” toplantısında olduğu gibi bugün yapılan ”Halk Günü” toplantısında da Devletimizin güler yüzünü, şefkatini bir kez daha yöre insanımıza gösteren Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne katılan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza alışveriş kartları , gıda paketleri de takdim etti.

“Halk Günü” toplantısına katılan ailelerin çocuklarını da unutmayan Vali Tuncay Sonel, çocuklarla yakından ilgilendi, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi.

Bugün yapılan “Halk Günü” toplantısına katılan 216 vatandaşımızın iş, sosyal yardım, sağlık, yol, afet konularındaki taleplerini tek tek dinleyen Vali Tuncay Sonel, “Her hafta Çarşamba günleri düzenlemiş olduğumuz ‘Halk Günü’ toplantılarına katılan vatandaşlarımız, her türlü sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini bizlere iletiyorlar. Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu her türlü talepleri titizlikle takip edilmekte ve sonuçlandırılmaktadır. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları noktasında tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte burada gereken hassasiyeti gösteriyoruz” diye konuştu.

Sazıyla birlikte “Halk Günü” toplantısına katılan ve sokaklarda saz çalarak geçimini sağladığını söyleyen Yüksel Çetin isimli müzisyen, sözlerini kendisinin yazdığı “Güzel Ordum” türküsünü seslendirerek, bugünkü “Halk Günü” toplantısına neşe kattı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi