Ordu’da mahalle grup yolları ve imarlı alanlardaki asfalt seferberliği devam ediyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, imarlı alanlarda da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalarda, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde seferberlik sürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki altyapı ve asfalt yatırımlarını sürdürüyor. 1322 ile 1336 nolu sokaklarda altyapıyı sil baştan yenileyen Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı ile birçok işyerinin bulunduğu güzergahı da sıcak asfaltla buluşturdu.

Esnaf ve vatandaşın çilesi bitti

Karadeniz Sahil Yolu güzergahı üzerinde bulunan Mustafa Kemal Bulvarı’nın hemen yanında yer alan caddelerde yapılan altyapı ve asfalt çalışmalarıyla birlikte, bölge halkının yıllar süren çilesi de sona ermiş oldu.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan ve mahalle sakinleri, yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi