Vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dile getirdiği “Halk Günü” toplantılarını her hafta düzenli olarak gerçekleştiren Vali Sonel, kendisine iletilen iş, sağlık ve ekonomik sorunlar başta olmak üzere “Halk Günü”ne katılan vatandaşları tek tek dinleyerek, çözüme kavuşturuyor.

Vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak onlarla bir süre sohbet eden Vali Tuncay Sonel, bugün 303 vatandaşımızın derdine çözüm ürettti, hayır dualarını aldı.

“Halk Günü” toplantısına aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektiren Vali Sonel, vatandaşlara alışveriş kartı, gıda paketi verdi. Sağlık başta olmak üzere iletilen tüm taleplere yardımcı olunduğunu ifade etti, gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

“Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık.”diyen Vali Sonel, “Sizlerin sorunlarını çözmek için buradayız. Yöre insanımız tarafından bizlere iletilen tüm talepleri ivedilikle değerlendirip sonuçlandırıyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Tuncay Sonel ile görüşen vatandaşlar yakın ilgisi ve kendilerini dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi